skip to main content

Palautetta sivustosta voi antaa Facebookissa tai Kuso- Kulkee palstalla.

Ja sit hei, sun kandee liittyy jäseneksi. Muistat vaan valita paikallisyhdistykseksi Hölkkäri On Web.

Pakko kommentoida tuota rt ja parisuhteen yhteensovittelua varsinkin jos kyse on lapsiperheestä. Jokaisen pitäisi ajatella asiaa myös toisinpäin, jäisittekö itse puoleksi vuodeksi tai vuodeksi hoitamaan lapsia ja siihen päälle kaikki muut asiat, jos puolisonne päättäisi lähteä ulkomaille töihin?

Ja toinen asia mikä varmaan helpottaisi paljon monenkin perheen lähtöä, PITÄKÄÄ perhe ajantasalla jo alusta saakka älkääkä pitäkö lähtöä vaan omana juttunanne! Jos jo tässä vaiheessa jätätte perheen kakkossijalle niin enpä yhtään ihmettele jos kengän kuva persuksiin ilmestyy. Myös kotona on omat vaikeutensa ja henkinen paine monessa lapsiperheessä kovaa, lapset kiukuttelee, puoliso väsynyt ja ikävissään ja pitäisi vaan jaksaa. Rt-aikana pitäisi se omaan napaan tuojottelun vähentyä ja panostaa parisuhteen hoitoon. Monikaan puoliso ei välttämättä sano miehelleen sitä mitä lähdöstä oikeasti ajattelee.

Myös miesten olisi hyvä avoimemmin keskustella keskenään omista parisuhdekokemuksistaan ja ongelmista joita on kohdannut. Ehkä parisuhteen täydellinen muuttuminen ei ole ihan kaikilla itsestäänselvää tai he eivät sitä edes ajattele.

In the service of peace