skip to main content

Palautetta sivustosta voi antaa Facebookissa tai Kuso- Kulkee palstalla.

Ja sit hei, sun kandee liittyy jäseneksi. Muistat vaan valita paikallisyhdistykseksi Hölkkäri On Web.

Reserviläisliitto ja Suomen Rauhanturvaajaliitto aloittavat aiempaa tiiviimmän yhteistyön, minkä myötä Rauhanturvaajaliitto on kiinnostunut kuulemaan kansainvälisissä tehtävissä palvelleiden reserviläisten näkemyksiä aiheesta.

Oletko palvellut viime vuosina reserviläisenä kriisinhallinta- tai YK:n rauhanturvatehtävissä taikka muissa Puolustusvoimien kansainvälissä tehtävissä?

Mikäli olet, kaipaamme näkemyksiäsi palkka- ja muista palvelussuhteen ehdoista sekä niiden kehittämisestä liittyen ennen palvelusta tapahtuvaan koulutukseen, palveluksen aikaan sekä sen jälkeiseen aikaan. Mitä asioita ja ehtoja pitäisi mielestäsi ensisijaisesti muuttaa ja miten?

Lisäksi arvostamme näkemyksiäsi siitä, miten Suomen Rauhanturvaajaliitto voisi kehittää toimintaansa paremmin vastaamaan kansainvälisissä tehtävissä palvelleiden tai heidän läheistensä tarpeita nyt ja tulevaisuudessa.

Kehittämisehdotukset voit lähettää sähköpostilla seuraavaan osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Asiasta uutisoi Reserviläisliitto.