Turhaan joku epätoivoinen avautuu.. Omalta kohdalta seuraavaa:" Kotiasiat on hyvin ja Rauhanturvaaminen kiinnostaa!!" Ja voin sanoa että "meidän tiimissä" on henki korkeella ja hommia tehdään niinku ennenkin.. Viinan läträämisen on onneks näissä rt-hommissa saanut unohtaa ja muutenkin meno on nykyään muuttunut "niistä vanhoista missiosta".. muutta niinhän maailma muutttuu. Pitää elää sääntöjen mukaan vaan..

Täällä Bosniassa menee ihan hyvin, vaikka alku voi olla aina hieman hankalaa.. Mutta onneks tekemistä piisaa senverran että voi jättää ton turhan valittamisen jollekkin muulle.. Tsemppiä kaikille rauhanturvaajille tänne Bosniaan ja muuallekkin!


Voi Bosniaa, mikä itkuvirsi sieltä tuli.

Kyllä on nykynassikat vaativia, ennen vanhaan sai yhden edtak lennon puoleen vuoteen. Nykyäänhän saa lentää kotomaahan vaikkapa joka vapaalla, ainakin sieltä exjugoslaviasta...

Alkavassa operaatiossa on kyllä esim. eletty teltassa ja joku faitteri on jopa nukkunut yönsä pasivaunun allakin edes haaveilematta ILMAISESTA lennosta. Nyt asenne kohdalleen siellä, tai kotiin seuraavalla koneella. Täältä kyllä löytyy oikeita sotilaitakin nössöjen tilalle!!!