Kirjoittaja Aihe: Pari jopia Etelä-Sudanissa  (Luettu 2345 kertaa)

Poissa Kinmo

  • HOWRY:n jäsen
  • Messiasfasse
  • ******
  • Viestejä: 2009
Pari jopia Etelä-Sudanissa
« : Torstai, 7. Helmikuuta 2013, 17:42:31 ip »
Ilmoitus löytyy:

http://www.cmcfinland.fi/pelastus/cmc/bulletin.nsf/HeadlinesPublicFin/D78FA149768447C2C2257B0B004A205D

 
IHP International Humanitarian Partnership (15.02.2013)

Kaksi teknistä asiantuntijaa UNHCR-tukitehtävään Etelä-Sudaniin pakolaisleirin rakentamis- ja ylläpitotehtäviin.
IHP valmistelee tukihenkilöstön lähettämistä UNHCR:n tukemiseksi Etelä Sudanissa. Suomi lähettää IHP toiminnan puitteissa kaksi henkilöä teknisiin tukitehtäviin. Palvelussuhteen kesto tulee olemaan kolme kuukautta ja tehtävän aloitusaika mahdollisesti maaliskuun alkupuolella (viikot 11- 15).

Tekninen asiantuntija ( Camp Tecnician )

Tekninen asiantuntija tulee tukemaan UNHCR:n tukitoimintoja pakolaisleirien ja sen infrastruktuurin suunnittelussa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Leirin rakentaminen tullaan toteuttamaan majoituskonteilla.

Tehtävät:
UNHCR:n leirin ja sen infrastruktuurin suunnittelu ja rakentamisen toteuttaminen sekä leirin ylläpito- ja korjaustehtävät.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa koulutusta, työkokemusta rakennustyöstä, hyvää englanninkielen taitoa sekä ajokorttia, hyvää tietotekniikan tuntemusta ja hyvää terveydentilaa. Lisäksi hakijalta odotetaan luotettavuutta, joustavuutta ja hyviä organisointitaitoja sekä kykyä toimia menestyksekkäästi monikulttuurisessa ympäristössä.

Arvostamme perehtyneisyyttä kansainväliseen pelastustoimintaan tai humanitaariseen toimintaan erityisesti vastaavantyyppisissä Base Camp tehtävissä. Aikaisempi ulkomaan työkokemus kenttätehtävistä vaativissa ja eristyneissä olosuhteissa katsotaan hakijalle eduksi samoin kuin "UN Basic ja UN Advanced Security in the Field" - turvallisuuskoulutusten suorittaminen.

Tehtävän vaativuusluokka on VL4 (5.799,40 euroa) ja päivittäinen verovapaa olosuhdekorvaus 150 euroa. 

Tehtävään valitun on oltava valmiina lähtemään toimialueelle viimeistää maaliskuussa viikosta 11- eteenpäin.
Hakijoita pyydetään lähettämään englanninkielinen Europass CV ja vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla hr@cmcfinland.fi perjantaihin 15.2.2013 mennessä. Hakemuksessa pyydetään ilmoittamaan selkeästi myös hakijan aikaisin mahdollinen lähtöpäivä operaatioon maaliskuussa 2013.

Työnantajan on myönnettävä tehtävää varten virkavapautta tai vapautusta työstä siviilikriisinhallinnan lain ja asetusten mukaisesti. Myös työhön paluuoikeus on tämän lain pohjalta vastaava kuin rauhanturvaajilla.

Lisätietoja tehtävästä ja hakeutumisesta antaa sähköpostitse valmiussuunnittelija Jukka Räsänen: jukka.rasanen(a)cmcfinland.fi
"There are people talking in sentences that have no punchline and they don't even care"

IRC: #holkkari