Kirjoittaja Aihe: CMC: Logistiikkasuunnittelija  (Luettu 1868 kertaa)

Poissa Paso

  • Global Moderator
  • Messiasfasse
  • *****
  • Viestejä: 3458
  • DILLIGAF
CMC: Logistiikkasuunnittelija
« : Perjantai, 7. Syyskuuta 2012, 16:30:10 ip »
Logistiikkasuunnittelija, Pelastusopisto, Kuopio

Kuopiossa toimiva Kriisinhallintakeskus on siviilikriisinhallinnan osaamiskeskus. Sen päätehtäviä ovat asiantuntijoiden koulutus kansainvälisiin siviilikriisinhallinta- ja rauhanrakentamistehtäviin, asiantuntijoiden rekrytointi , logistisista ja materiaalisesta valmiuksista vastaaminen ja alaan liittyvä tutkimus- ja julkaisutoiminta. Tämän liksäksi Kriisinhallintakeskus vastaa kansainvälisen pelastustoiminnan operatiivisista tehtävilstä.

Viran/tehtävän kuvaus: Logistiikkasuunnittelija hallinnoi, kehittää, ohjaa ja koordinoi materiaali- ja logistiikkatoimintojen vastuualuetta Kriisinhallintakeskuksen henkilöstösektorilla.

Logistiikkasuunnittelija työskentelee henkilöstöjohtajan alaisuudessa ja Pelastusopiston teknisen yksikön teknisen päällikön alaisuudessa. Hänen päätehtävänään on materiaali- ja logistiikkatoimintojen suunnittelu, uudelleenorganisointi ja kehittäminen vastaamaan suunnitelmallisuutta ja joustavuutta vaativia tilanteita.

Hän toimii yhteistyössä Pelastusopiston (PeO) materiaali- ja logistiikkatoimintojen kanssa synergiaetuja etsien. Lisäksi logistiikkasuunnittelijan tehtäviin kuuluvat:
- logistiikkatoimintoihin liittyvät selvitykset, muistiot ja raportit
- siviilikriisinhallinnan ja kansainvälisen pelastustoiminnan materiaali- ja logistiikkatoimintoihin liittyvien suomen- ja englanninkielisten asiakirjojen luonnostelu ja kommentointi
- hankintatoimi ja kilpailutus yhteistyössä PeO:n materiaali- ja logistiikkatoimintojen kanssa mukaan lukien hankintasopimusten valmistelu, tarjouspyyntöjen hoitaminen ja tilausten teko sekä laskujen asiatarkastus
- asiantuntijoita koskeva logistiikka kuten ohjeiden laatiminen ja päivittäminen, matkajärjestelyt, henkilökohtaisen varustuksen kuljetuksen järjestäminen
- muut henkilöstöjohtajan osoittamat tehtävät

Logistiikkasuunnittelija toimii tarvittaessa logistikon sijaisena.


Kelpoisuusvaatimukset: -Hakijalta odotamme: Soveltuvaa koulutusta sekä syvällistä asiantuntemusta ja laaja-alaista työkokemusta sekä näyttöjä vaativista logistiikan suunnittelu- ja logistiikkatehtävistä.

Luemme eduksi: Siviilikriisinhallintatehtävissä ja kansainvälisen pelastustoiminnan operaatioissa hankitun käytännön kenttä- ja logistiikkakokemuksen.

Henkilökohtaiset ominaisuudet: Tehtävässä edellytetään sekä itsenäistä otetta työtehtäviin että joustavuutta, hyvää ongelmanratkaisukykyä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyökykytaitoja. Lisäksi rakentava asiakaspalveluasenne on työn kannalta olennainen menestystekijä.

Työssä tarvittava kielitaito: Edellytämme erittäin hyviä raportointi ja draftaamistaitoja sekä suomeksi että englanniksi ja erinomaista englanninkielen suullista taitoa.

Palkkauksen peruste: Tehtävän palkkaus on Pelastusopiston tukipalveluiden palkkausjärjestelmän vaativuusluokan 6 (2550,49 e)mukainen, jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuva henkilökohtainen lisä, joka on korkeintaan 50 % vaativuusluokan palkasta. Uuden työntekijän henkilökohtainen palkanosa on 17,05 %.

Hakulomake: http://heli.valtiolle.fi/JobsDescription.asp?ID=18462&L=1&IE=2
UNTAG 1989-90, UNPROFOR 1992-93, UNPROFOR 1993-96, IFOR 1996, SFOR 1997, ECMM 1999, UNMIK 2000-04, ONUB 2005-07, UNIFIL 2007-08, EUMM 2008-12, ??