Kirjoittaja Aihe: Töitä rakennusalan ihmiselle Etiopiassa  (Luettu 1894 kertaa)

Poissa Kinmo

  • HOWRY:n jäsen
  • Messiasfasse
  • ******
  • Viestejä: 2009
Töitä rakennusalan ihmiselle Etiopiassa
« : Tiistai, 14. Elokuuta 2012, 19:55:18 ip »
Avoin tehtävä IHP Etiopia

IHP International Humanitarian Partnership


Yksi tekninen asiantuntija (Civil Engineer), tehtäviin kuuluu mm. leirin rakentaminen ja ylläpito, UNHCR-tukitehtävään Etiopiaan.
Suomi osallistuu IHP:n kautta UNHCR:n pakolaisleirin toimintojen tukemiseen Etiopiassa. Suomella on yksi henkilö teknisissä tukitehtävissä. Palvelussuhteen kesto tulee olemaan noin kolme kuukautta ja tehtävän aloitusaika tulee olemaan syyskuussa 2012 (viikolla 37).
Henkilön tehtävänkuva on seuraavanlainen.

Tekninen asiantuntija
Tekninen asiantuntija (Civil Engineer) tulee tukemaan UNHCR sen tukitoiminnoissa pakolaisleirien ylläpidossa ja rakentamisessa.

Tehtävät:
Leirin rakentamisen suunnittelu ja toteuttaminen ja / tai rakennustyön johtaminen UNHCR-leireissä.
Leirin ylläpito- ja korjaustehtävät tarvittaessa.
Hakijalle on eduksi perehtyneisyyttä kansainväliseen pelastustoimintaan tai humanitaariseen toimintaan erityisesti Base Camp tehtävissä. Aikaisempi ulkomaan työkokemus kenttätehtävistä vaativissa ja eristyneissä olosuhteissa katsotaan hakijalle eduksi.
UN Basic ja UN Advanced Security in the Field- turvallisuuskoulutuksen suorittaminen ovat eduksi hakijalle.
Hakijalta vaaditaan työkokemusta rakennustyöstä ja mahdollisesti myös rakennustyön johtamisesta sekä hyvää englanninkielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
Tehtävän palkkaluokka on 4 (5.799,40 euroa/kk) ja päivittäinen verovapaa olosuhdekorvaus 150 euroa.  Tehtävään valitun on oltava valmiina lähtemään toimialueelle viikolla 37.

Hakijoita pyydetään lähettämään englanninkielinen Europass CV  ja vapaamuotoinen hakemus hr@cmcfinland.fi sunnuntaihin 26.8.2012 mennessä.
Tehtävää varten työnantajan on myönnettävä virkavapautta tai vapautusta työstä siviilikriisinhallintalain pohjalta joka kattaa myös työhön paluuoikeuden. Lisätietoja tehtävästä ja hakeutumisesta sähköpostitse osoitteesta  hr@cmcfinland.fi ja viestin otsikkokenttään pyydetään laittamaan teksti: Hakemus avoimeen IHP tehtävään Etiopia.
"There are people talking in sentences that have no punchline and they don't even care"

IRC: #holkkari